Домой / Без рубрики / Куди піти у Києві сьогодні

Куди піти у Києві сьогодні

Шукаєте цікаві події у Києві на сьогоднішній день? Афіша Київ сьогодні — ваш провідник у світі культури та розваг! Давайте знайомитися з найцікавішими подіями, які відбудуться в столиці сьогодні. Ну а подробнее Вы можете почитать на сайте: city-afisha.kiev.ua

Концерт у локації «Місто»

На сцені клубу «Місто» виступатиме відомий український гурт, який презентує свій новий альбом. Запрошуємо всіх шанувальників якісної музики на цей захоплюючий концерт! Початок о 19:00.

Виставка сучасного мистецтва в галереї «АртХалл»

Галерея «АртХалл» представляє виставку робіт сучасних українських та закордонних митців. Ви зможете насолодитися оригінальними творами та поспілкуватися з авторами. Відвідання галереї — це чудова можливість поринути у світ мистецтва та відчути його енергію.

Театралізована екскурсія «Таємниці старого Києва»

Пройдіть вулицями старого Києва разом з провідником, який розкаже вам цікаві історії та легенди про місто. Театралізована екскурсія подарує вам незабутні враження та занурить у атмосферу минулих століть.

Вечірка в клубі «Будинок»

Любите драйвові вечірки та яскравий нічний відпочинок? Тоді вам точно варто завітати на вечірку в клуб «Будинок». Для вас гратимуть кращі діджеї міста, а атмосфера свята зарядить вас позитивною енергією.

Кінопоказ у кінотеатрі «Люкс»

В кінотеатрі «Люкс» сьогодні відбудеться показ цікавого фільму, який зачарує вас з перших хвилин. Запрошуємо вас на незабутню кінопрем’єру та море емоцій!

Оберіть подію за своїм смаком та насолоджуйтесь чудовим днем у Києві!

Вверх
туттут