Домой / Питание / Користь солодощів

Користь солодощів

Звичайно, рафіновані білі цукри можуть викликати енергетичний спад, а морозиво може викликати звикання, як крек. Але у солодкого є і переваги – для вашого серця, дієтичних цілей і навіть лібідо. Ось кілька основних способів, за допомогою яких десерт може принести користь вашому організму. А купити смачні солодощі оптом можна за посиланням.

The Benefits of Sweets and Ways to Enjoy Them on a Diet - MyStart

Шоколад знижує кров’яний тиск

Ще один привід купити шоколадку: Ті ж флаваноїди, які знижують ризик інсульту, знижують кров’яний тиск, хоч і незначно. Огляд Кокранівського співробітництва показав, що в 20 різних дослідженнях ті, хто щодня з’їдав від 3 до 100 г темного шоколаду або какао-порошку, трохи знижували свій кров’яний тиск, зазвичай на 2-3 мг рт. ст. Як завжди, супергероєм тут є плитка темного шоколаду. «Вживання темного шоколаду у складі десерту часто означає, що ви насолоджуєтеся ним поряд із насиченими жирами та цукроми», — каже Калькот. «Хоча ці продукти не позбавляють темний шоколад його корисних властивостей, вони не принесуть вам жодної користі».

Солодощі корисні на сніданок

Забудьте, що мама завжди говорила про сніданок. На початку цього року дослідники з Тель-Авівського університету стверджували, що вживання печива та торта вранці дійсно може допомогти вам схуднути. У дослідженні, опублікованому у журналі Steroids, взяли участь близько 200 дорослих людей, які сидять на низькокалорійній дієті. Одні з’їдали великий 600-калорійний сніданок, який доповнювали печивом, шматочком торта або пончиком. Іншим дістався 300-калорійний, насичений білками обід із тунця, яєчних білків, сиру та молока. За словами тих, кому пощастило з солодощами, вони менше хотіли їсти та відчували меншу потяг протягом дня. Більше того, вони продовжували втрачати вагу в другій половині дослідження – ті, хто дотримувався низьковуглеводної дієти, набрали назад більшу частину скинутого. Калькот турбується, що додавання до сніданку шматочка торта або інших рафінованих цукрів може призвести до спаду через пару годин, тому вона пропонує знайти більш природні способи підсолодити ранковий прийом їжі. «Солодке на сніданок може бути таким самим простим, як додавання меду або агави у вівсянку, додавання в йогурт граноли або смузі із заморожених ягід», — каже вона.

Вверх
туттут