Домой / Разное / Створення сучасного та персоналізованого гардеробу з Charisma

Створення сучасного та персоналізованого гардеробу з Charisma

Charisma – сучасний модний простір, де є все необхідне для створення ефектних образів для світської вечірки, романтичного побачення, походу до театру, роботи в офісі, бізнес-зустрічей та інших життєвих ситуацій. Великий вибір речей від кращих європейських виробників дає змогу створювати повсякденний, діловий та святковий look, використовуючи принципи інтелектуальної моди. Одяг та взуття мають високу якість, тому служать довгий час без втрати естетичного вигляду. Таким чином, не доводиться постійно викидати старі та купувати нові речі.

Charisma: історія розвитку

Перший етап розвитку Charisma Fashion Group почався у листопаді 2008 року з відкриття франчайзингового монобрендового бутика Van Laack, котрий спеціалізується на продажу чоловічих сорочок преміум-категорії. Зараз це не лише підбір моделей серійного виробництва, а й філософія індивідуального підходу, що дозволяє пошити сорочку для кожного окремого клієнта, враховуючи всі особливості його статури. Цей шопінг-сервіс доступний у м. Дніпро за адресою вул. Шевченка, 49.

Поступово структура Charisma Fashion Group розширювалась та поповнювалась новими брендами. Так, у квітні 2011 року відкрився перший мультибрендовий бутик із жіночим і чоловічим одягом. А вже у травні 2012 року батьки маленьких модників отримали можливість купувати дитячий одяг та взуття європейської якості у франчайзинговому шоу-румі французького бренду Jacadi Paris.

Сьогодні Charisma – це зручний інтернет-магазин, а також 11 фізичних бутиків у Києві та Дніпрі, що працюють для популяризації інтелектуальної європейської моди в Україні. Послуга персонального стиліста допомагає клієнтам оформити власний імідж, щоб вони змогли:

  • задовольнити індивідуальні уподобання;
  • підкреслити свій внутрішній зміст;
  • вдало підлаштувати гардероб під стиль життя.

Помічним у цьому плані є і офіційне видання мережі Charisma Magazine, що виходить двічі на рік. На сторінках висвітлюється філософія компанії, відслідковуються новинки та тренди у модному всесвіті.

Концептуальні офлайн-магазини Charisma у Києві та Дніпрі

Європейський гардероб для вибагливих клієнтів

Charisma – офіційний представник більш ніж 60 брендів із країн Європи (Німеччини, Італії, Франції, Великої Британії, Швейцарії, Швеції) та США. Серед представлених марок: A.Guardiani, Andrea Ventura, Bagutta, Bally, Fratelli Rossetti, Dorothee Schumacher, Jacob Cohen, Golden Goose, Henderson, Montecore, La Fileria, Orian, P.A.R.O.S.H., Van Laack, TOD’S, Sergio Rossi, Zimmerli, Roberto Ricetti, Santoni та багато інших. Таке різноманіття дозволяє створити оригінальний жіночий, чоловічий та дитячий гардероби.

Вверх
туттут