Домой / Разное / Особливості вибору меблі для кухні

Особливості вибору меблі для кухні

Кухня — це серце вашого будинку. Це місце, де ви готуєте їжу для друзів і сім’ї, тому необхідно, щоб вона була функціональною. Водночас кухня має відповідати вашим естетичним уподобанням. Якщо ви хочете купити кухонний гарнітур, який ідеально відповідає вашим конкретним потребам, у нас є кілька порад. У цьому пості ми поділимося професійними порадами про те, як знайти ідеальні меблі кухонні, що поєднують у собі стиль і функціональність.

Kitchen furniture: Tips to follow while designing | Housing News

На що звернути увагу при виборі?

Враховуйте основну функцію
Основне призначення кухні — приготування їжі. Однак сучасна концепція розширюється до більшого, реалізуючи кілька функціональних можливостей в одному. Кухня може бути ідеальним місцем для розваг із сім’єю та друзями. Але також вона може бути і спокійним місцем для роботи.

Кухня з відкритим плануванням буде ідеальним рішенням, якщо вам подобається розважальний аспект. Кухонний острів візуально розділить простір і одночасно забезпечить місце для сидіння ваших гостей. Якщо поставити кілька барних стільців, це стане вашим улюбленим місцем для сніданку вранці. Ви можете візуально розділити вітальню і кухню, стратегічно розташувавши підставку для телевізора.

Правильне планування
Перш ніж купувати кухонні меблі, необхідно врахувати розміри приміщення. Придумати планування кухні не так-то просто, але воно має першорядне значення, коли йдеться про функціональність. Вам потрібно буде спланувати рішення й отримати точні розміри, щоб кухонні меблі вписалися в простір. L-подібна кухня ідеально підходить для невеликих приміщень. Для вузьких і довгих кухонь ідеально підійде кухня у формі галлів. Під час вибору планування кухні переконайтеся, що часто використовуване тріо, яке складається з мийки, холодильника та плити, розташоване близько для зручності.

Кольорова гама
Вибір колірної гами для вашої кухні має вирішальне значення. Якщо у вас вже є колірна гамма, то необхідно переконатися, що меблі ідеально вписуються в неї. Ви можете подумати, що білий колір підійде до будь-якої колірної гами, але подумайте ще раз. Різні відтінки білого можуть мати величезне значення. Наприклад, використання холодних і теплих білих тонів може призвести до дешевого вигляду. Строгий білий колір має синій підтон, а теплий білий — жовтий. Коли ви помістите їх поруч один з одним, синій підтон контрастуватиме з жовтим. Тому, якщо покласти строго білий поруч із більш кремовими білими квітами, вони здаватимуться жовтуватими. Перед вибором меблів обов’язково подивіться, як кольори виглядають у вашому приміщенні. Цей принцип також важливий при виборі задньої стінки і стільниці.

Вверх
туттут