Домой / Техно / Новости / Як обрати зимову шапку

Як обрати зимову шапку

Головний убір – це ключ до збереження тепла взимку, і це стосується й голови. Не менш важливо тримати голову та вуха в теплі, ніж будь-яку іншу частину тіла. А придбати дитячі шапки оптом можно за посиланням.

Tips when choosing your winter hat - Fashion.ie - Ladies fashion

Зимові шапки бувають різних видів, і це керівництво покликане допомогти вам знайти зимову шапку, яка найкраще відповідає вашим потребам та стилю. Для тих із вас, хто одразу ж подумав: «Шапки мені не йдуть», на щастя, ми також підкажемо, які шапки підходять вашій формі обличчя.

Поради

Форма особи
Якщо ви не впевнені, яка зимова шапка вам підійде, спочатку подумайте про форму вашого обличчя. Як і зачіски, не кожна шапка підійде до будь-якої форми обличчя. Не знаєте, яка форма обличчя у вас? Ось найпоширеніші:

Овальне — видовжена особа з вигнутою лінією щелепи

У формі серця — довга загострена лінія щелепи та виражені вилиці

Довге — довге, вузьке обличчя

Кругле — обличчя, яке настільки ж широке, наскільки довге

Прямокутне — довге та широке обличчя з сильною лінією щелепи

Типи зимових шапок
Зимові шапки виготовляються з тепліших тканин, ніж літні, наприклад, з вовни, фетру, хутра та флісу.

Не існує одного типу зимової шапки, що підходить для будь-якого випадку, але є стиль, який підійде для повсякденного носіння, спорту або більш офіційних заходів.

Колір шапки часто грає роль тому, для яких ситуацій вона підходить. Шапки яскравих кольорів або шапки з візерунками викликають невимушені асоціації, тому найкраще підходять для відпочинку, наприклад, катання на лижах або для вихідного дня.

Яскраві, неонові кольори ідеальні, якщо ви хочете, щоб вас помітили, наприклад, якщо ви бігаєте або катаєтесь на велосипеді вночі або займаєтеся екстремальними зимовими видами спорту, де вам може знадобитися порятунок. Неоновий капелюх може виявитися недоречним на офіційному прийомі!

Для роботи або більш офіційних заходів вибирайте темні кольори та нейтральні тони, які виглядають ошатніше. Чорні, коричневі, сірі та темно-сині капелюхи також більш універсальні, тому що їх можна носити день у день, не виглядаючи надто недоречно.

Шапки-авіатори — це, по суті, шапки з вухами (які можна відкинути нагору) і, мабуть, одні з найтепліших зимових шапок. Шапки-траппери схожі на вушанки — російські шапки, зазвичай виготовлені з овчини, кролика або хутра ондатри. Шапка-авіатор зазвичай виготовляється зі шкіри, з хутром на лобі та на вушних раковинах.

Якщо дуже холодно, шапка траппера або авіатора забезпечить вам максимальний захист від холоду та вітру, який можна отримати, не надягаючи балаклаву. Вушні мушлі призначені для додаткового захисту від стихії.

Вверх
туттут